• BIST 9577.46
    • Altın 2820.34
    • Dolar 34.0022
    • Euro 37.839

      AGSYD'den Başkan Metin'e ziyaret

      AGSYD'den Başkan Metin'e ziyaret
      Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Mehmet Fatih Kaymaz ve yönetim kurulu üyeleri, Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin'i makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.

       

       

      Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği (AGSYD) Kayseri Şubesi, 31 Mart seçimlerinin ardından Bünyan Belediye Başkanlığına seçilen Selahattin Metin'i makamında ziyaret etti. AGSYD Kayseri Şube Başkanı Mehmet Fatih Kaymaz, yönetim kurulu üyeleri Murat Turp ve Naci Gültekin Şeker tarafından gerçekleştirilen ziyarette Başkan Metin, Bünyan'a yapılacak olan projeler ve hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Metin, Şube Başkanı Kaymaz ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden dolayı son derece memnun kaldığını belirterek "Bünyan için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Yaklaşık 2 buçuk aylık sürede Bünyan için neler yapabiliriz, Bünyan'a neler katabiliriz bunun planlamasını yaparak hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bazı projelerimizin sözleşmeleri imzalandı. Yakında hem açılış hem de temel atma törenlerini aynı anda düzenleyeceğiz. AGSYD Kayseri Şubesi olarak sizlerin ziyareti ise bizleri ayrıca memnun etmiştir" dedi.

      Ziyarette konuşan AGSYD Kayseri Şube Başkanı Mehmet Fatih Kaymaz ise "Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin'i makamında ziyaret ederek çalışmaları ve belediye hizmetleri ile Selahattin Metin Başkanın projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Kendisine AGSYD Kayseri Şubesi olarak görevinde başarılar dileriz" açıklamasında bulundu.

      AGSYD Kayseri Şubesi, Başkan Metin'e yapılan ziyaret sonrasında Bünyan'da yer alan Dalyan Çiftlik Restaurant'ı da ziyaret ederek, sorumlu müdür Muammer Kaya'dan restaurant çalışmaları ve yeni dönemde yapılacak olan ek tesis hakkında bilgiler aldılar.

      • Yorumlar 0
      Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
      Diğer Haberler
      Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0000 000 00 00