• BIST 9757.52
    • Altın 2818.586
    • Dolar 34.0293
    • Euro 37.9164

      AK PARTİ KAYSERİ İL BAŞKANLIĞI İÇİN KULİS ÇALIŞMALARINA BAŞLADI?

      AK PARTİ KAYSERİ İL BAŞKANLIĞI İÇİN KULİS ÇALIŞMALARINA BAŞLADI?
      YUSUF TORCU, AK PARTİ KAYSERİ İL BAŞKANLIĞI İÇİN GENEL MERKEZE BAŞVURU YAPACAĞI SÖYLENİYOR.

      KAYSERİNEWS.COM ÖZEL HABER

       

      AK Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre Ekim ayında kongre süreci başlayacak ve 2025 Mayıs’ın büyük kongre ile tamamlanacak.

       

      Son AK Parti 7. olağan kongresi 2021 yılının Mart ayında gerçekleştirilmişti. AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongre’sini ise 7 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirmişti.

       

      AK Parti MKYK’sının karar alması durumunda 8’inci kongre süreci belde ve mahalle teşkilatlarından başlayacak. Belde ve mahalle teşkilatlarından sonra ilçe kongreleri başlayacak.

      İlçe kongrelerinin yıl sonuna kadar bitirilmesi planlanırken, önce büyükşehir olmayan kentlerin ilçelerinde kongreler gerçekleşecek.

       

      Büyükşehir ilçeleri sona bırakılacak. Bazı ilçe kongrelerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılması bekleniyor. AK Parti yeni yılla birlikte ise il kongrelerini gerçekleştirmeye başlayacak.

      Yaklaşmakta olan büyük kongre öncesinde siyasi atmosfer her geçen gün ısınıyor.

      Kayserinews.com haber sitesi olarak edindiğimiz bilgilere göre İl başkanlığı için bende varım adayım diyen isimler teker, teker ortaya çıkıyor.

       

      İşte bu çerçevede AK Parti Kayseri İl başkan adaylığını açıklayacak olan iş insanı Yusuf Torcu, bugün yarın basın karşısına çıkacağı gelen bilgiler arasında yerini aldı.

       

      İş insanı Yusuf Torcu siyasi geçmişi ve parti içerisindeki çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren bir isim olarak karşımıza çıkıyor.

      25.28. Dönem Ak Parti Kayseri Milletvekili aday adayı olan Yusuf Torcu Aslen Pınarbaşı'lıdır, Ak Parti Genel Merkeze adaylık başvurusu için Kulis yaptığı gelen bilgiler arasında yerini aldı.

       

      • Yorumlar 0
      Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
      Diğer Haberler
      Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0000 000 00 00