• BIST 9577.46
    • Altın 2820.34
    • Dolar 34.0022
    • Euro 37.839

      Başkan Ercan Sarıkaya,Amerika'nın kapılarını aralıyor!

      Başkan Ercan Sarıkaya,Amerika'nın kapılarını aralıyor!
      Mobilyacılar Odası ve Kumsmall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya, mobilyacıların Amerika pazarına açılması için bakın kimlerle görüştü.

      Türkiye’nin en önemli mobilya üreticisi olan Kayserili üreticiler, dünyanın bir çok yerinde ürünlerinin satışını gerçekleştiriyor. Bunun yanında globalleşen dünyada yeni Pazar arayışları da devam ediyor. Bu noktada e ticaret önemini her geçen gün artırıyor. Kayseri Mobilyacılar Odası’nın sektörün ufkunu açacak görüşmeleri de dikkat çekiyor.  

      458293041-858785976216162-7057169901170174451-n.gif

      Kuzey Amerika’nın mobilya ve ev tekstilinde en büyük pazar yeri olan ve Kuzey Amerika’nın yanı sıra Avrupa’da da etkin bir yeri bulunan Wayfair, Kayseri ile mobilya ticareti için Mobilyacılar Odası ve Kumsmall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya ile görüştü. Wayfair’in Mobilya ve Ev Tekstili Direktörü Devin Zandonella ile görüşen Başkan Sarıkaya, Wayfair ile güçlü bir birliktelik kurulabileceğini belirtti. Görüşmeye Wayfair firmasından Devin Zandonella’nın yanı sıra TOBB Amerika Ticaret Merkezi Satış ve Pazarlama Direktörü Ceren Rodriguez ve Horoz Lojistik yetkilileri de katıldı.

      Kayseri Mobilyacılar Odası ve Kumsmall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya, Wayfair Mobilya ve Ev Tekstili Direktörü Devin Zandenella ile görüşmesinde Kumsmall AVM ve Kayseri’deki mobilya firmalarının Amerika ve Avrupa’daki mobilya ticaretinde önemli bir partner olabileceğini söyledi. Bu noktada Kumsmall AVM’de önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Sarıkaya, e ticarette dünya pazarında söz sahibi olan platformlarla görüşmeler yaptıklarını ve hazırladıkları projelerin bu platformların dikkatini çektiğini belirtti. Başkan Sarıkaya, çok yakında e ticaretle ilgili projeleri kamuoyu ile paylaşacaklarını ve önemli iş birlikleriyle Kayseri’yi e ticaret pazarında çok daha etkin hale getireceklerini vurguladı.

      KAYSERİ OLAY

      NEJDET KALA

      • Yorumlar 0
      Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
      Diğer Haberler
      Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0000 000 00 00