• BIST 8838.6
    • Altın 3022.58
    • Dolar 34.2261
    • Euro 37.0062

      GODAMANTI'DAN ÖZEL LEZZETLER

      GODAMANTI'DAN ÖZEL LEZZETLER
      İŞLETME SAHİBİ YELİZ DUMAN: ”MANTI VE YAĞLAMA TUTKUNLARINI BEKLİYORUZ”

      anbar-001.jpg

      Geçtiğimiz hafta açılan, mantı,gözleme,sıkma,poğaça,yağlama,katmer,simit,peynirli,patatesli severlere farklı lezzet seçenekleri sunan GODAMan'tı,Kayseri ve dünya mutfağının seçkin mantı örneklerini müşterilerine sunmaya başladı.

      m1.jpg

      Kısa sürede hatırı sayılır bir kitleye ulaştıklarını söyleyen işletme sahibi Yeliz Duman, müşterilerine eşsiz bir mantı,gözleme,sıkma,poğaça,gözleme ve yağlama deneyimi yaşatmayı amaçladıklarını söyledi.

      GODAMan'tı olarak,en kaliteli malzemeleri kullanarak tamamen el yapımı lezzetleri sunmaktan gurur duyuyoruz şeklinde konuşan Yeliz Duman,”kete,poğaça,katmer,sıkma poğaça,simit ve yağlama hizmeti verdiklerini de söyledi.

      s1-002.jpg

      Tamamen kendi elleriyle hazırladığı mamullerin çok beğenildiğini belirten ,İşletme Sahibi Yeliz Duman,”genç girişimcilere seslenerek üretmekten korkmayın hedeflerinizi belirleyin başaracaksınız diye konuştu.

      YELİZ DUMAN ”MANTI VE YAĞLAMA TUTKUNLARINI BEKLİYORUZ”

      Müşterilerine sadece lezzetli yemekler değil, aynı zamanda özenle hazırlanmış, kaliteli ürünlerle donatılmış bir deneyim sunduklarını ifade eden Duman,”Bizim için kalite, ürünlerimizin her adımda önceliğimizdir.

      g1-001.jpg

      Geleneksel tariflerimizi ve tekniklerimizi kullanarak, her bir mantı tabağını el yapımı olarak hazırlıyoruz. Bu sayede, misafirlerimize taze, lezzetli ve özgün bir deneyim sunuyoruz. GODAMan' tı olarak, kalite ve el emeği titizlikle işlenmiş lezzetlerimizle müşterilerimizin damak zevkine hitap etmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

      4554159.jpg

      Adres Anbar Metro arkası-Organize Sanayi Bölgesi Boğaz köprüsü mevki

      Gsm: 0542 303 25 95

       

      • Yorumlar 0
      Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
      Diğer Haberler
      Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0000 000 00 00