• BIST 9659.48
    • Altın 3766.878
    • Dolar 37.8973
    • Euro 41.0583

      Kırmızı ve yeşil kategorideki ilaçları reçeteleyen 3 kişi tutuklandı

      Kırmızı ve yeşil kategorideki ilaçları reçeteleyen 3 kişi tutuklandı
      Konya'da Usulsüz olarak kırmızı ve yeşil kategorideki ilaçları reçeteleyen 2'si tıbbi sekreter 3 kişi tutuklandı.

      KONYA’nın Seydişehir ilçesinde, hastanede kırmızı ve yeşil kategoride bulunan ilaçları usulsüz olarak reçetelediği öne sürülen tıbbı sekreterler Salih Gök ve Mehmet Balcı ile sekreterlerle bağlantılı olduğu belirtilen Harun Erkan, polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. 3 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

      629661.jpeg

      Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, Seydişehir Devlet Hastanesi Ortopedi Polikliniğinde görevli 2 tıbbi sekreterin, Sağlık Bakanlığı tarafından kırmızı ve yeşil olarak adlandırılan kategoride bulunan ilaçları usulsüz olarak reçetelediği ihbarını aldı.

      Bunun üzerine çalışma başlatan polis, yapılan araştırmanın ardından poliklinikte görevli tıbbı sekreterler Salih Gök ve Mehmet Balcı ile sekreterlerle bağlantılı olduğu öne sürülen Harun Erkan'ı dün düzenlediği operasyonla gözaltına aldı.

      Ekiplerin evlerde yaptığı aramalarda 5 adet sentetik hap ele geçirildi. 3 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından dün sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

      dha

      • Yorumlar 0
      Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
      Diğer Haberler
      Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0000 000 00 00