MERSİN GİAD KADINLAR KURULU BAŞKANI ESRA YÜKSELGÜNGÖR OLDU

”Mersin GİAD Kadınlar Kurulu başkanı seçilen Esra Yükselgüngör’de yaptığı konuşmada,”Başarılı işlere imza atan eski dönem başkanlarına teşekkür ediyorum.

Mersin GİAD Kadınlar Kurulu Başkanı Esra Yükselgüngör Oldu

16 Ekim 2024 Çarşamba 21:14

Mersin Girişimci İş Adamları derneği (Mersin GİAD) 10’uncu olağan genel kurulu Sultaşa otelde yapıldı.

Genel kurula kurucu Başkan Mehmet Karalar, eski başkan Mehmet Serkan İzol, Sinan İnşaat Yönetim kurulu üyesi Adem Yükselgüngör,eşi Esra Yükselgüngör, Mersin GİAD üyeleri, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

a4-005.jpg

“TÜRK KADINI CEFAKARDIR, CESURDUR VE ÇALIŞKANDIR.

”Mersin GİAD Kadınlar Kurulu başkanı seçilen Esra Yükselgüngör’de yaptığı konuşmada,”Başarılı işlere imza atan eski dönem başkanlarına teşekkür ediyorum.

Pandemi ve ardından deprem döneminde önemli işlere imza atan kadınlar kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir coğrafyada yaşıyoruz.

Geniş bir kültürel mirasa sahibiz bir taraf Toroslar bir taraf deniz en güzel sebzeler bizde en güzel balıklar bizde bu güzel değerlerimizi korumak ve bir birimizi anlamak barış içinde yaşamak en insani görevimiz dedi.

Kadınlarla ilgili önemli bir konuya değinmek istediğini belirten Esra Güngör,”son zamanlarda ezilen şiddet gören istismar edilen ve psikolojik şiddete maruz bırakılan kadınlarımızın sayısı giderek artmıştır.

Yüzyıllar boyunca kadınlarımı cadı diyerek yakmış, günahkar diyerek taşlanmış oy kullanma seçme ve seçilme hakkını elinden almış eğitim ve iş hayatında yer almasına karşı çıkılmıştır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk sayesinde bu gün hayatın her aşamasında daha güçlü ve üreten çalışan kadınlarımızın sayısı oldukça yükselmiştir.

a2-014.jpg

Artık kadının bir adı bir kimliği vardır. Onurlu eşit bir yaşam her kadının hakkıdır. Türk kadını cefakardır cesurdur ve çalışkandır. Bunu Çanakkale de süngü taşıyarak cepheye ve yaralılara yardım ederek askerimize aş pişirerek gösteren kahramanlardır” ifadelerini kullandı..

Yorumlar
SON DAKİKA