MERSİN GİAD’TA ADEM YÜKSELGÜNGÖR DÖNEMİ

KAYSERİLİ İŞ İNSANINA ÖNEMLİ GÖREV.. MERSİN GİAD’TA ADEM YÜKSELGÜNGÖR DÖNEMİ..

MERSİN GİAD’TA ADEM YÜKSELGÜNGÖR DÖNEMİ

16 Ekim 2024 Çarşamba 21:02

GÜNGÖR: “BİZE DÜŞEN GÖREV BUNDAN SONRA BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIMAK”

"ESRA YÜKSELGÜNGÖR GİAD KADINLAR KURULU BAŞKANI OLDU"

“TÜRK KADINI CEFAKARDIR, CESURDUR VE ÇALIŞKANDIR.

a2-013.jpg

”Mersin’in köklü derneklerinden GİAD’ın 10’uncu olağan genel kurulunda Kayserili iş insanı Adem Yükselgüngör oy birliğiyle başkan seçildi.

Eşi Esra Yükselgüngör’de Mersin GİAD Kadınlar Kurulu başkanı oldu.

a4-004.jpg

Mersin Girişimci İş Adamları derneği (Mersin GİAD) 10’uncu olağan genel kurulu Sultaşa otelde yapıldı.Genel kurula kurucu başkan Mehmet Karalar, eski başkan Mehmet Serkan İzol, Sinan İnşaat Yönetim kurulu üyesi Adem Yükselgüngör,eşi Esra Yükselgüngör, Mersin GİAD üyeleri, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Tek liste ile gidilen genel kurulda Kayserili iş insanı Adem Yükselgüngör oy birliği ile başkan seçildi.

“BİZE DÜŞEN GÖREV BUNDAN SONRA BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIMAK”

Adem Yükselgüngör burada yaptığı konuşmada Mersin GİAD’ın geçmiş dönemlerdeki başarısının yeni dönemde de artarak süreceğini belirtti. Eski başkan Mehmet Serkan İzol’e emeklerinden dolayı teşekkür eden Güngör,”Mersin GİAD’ta yeni bir genel kurul heyecanı yaşadık.

Mersin GİAD’ta siz değerli dostlarımız ile birlikte yeni döneme merhaba diyoruz. Mersin GİAD ailesi olarak daha farklı projeleri, yatırım odaklı çalışmaları nasıl yapabiliriz, nasıl güç birliği yapıp, kentimiz ve ülke ekonomisine katkı sağlarız düşüncesi ile adımlar atmaya devam edeceğiz dedi.

Kadınlar kurulunun yaptığı sosyal sorumluluk projelerine desteklerinin sürdüreceğini ifade Güngör, Yeni dönemde kadınlar kurulumuzla beraber büyüyeceğiz şeklinde konuştu..

Mersin’in Turizm potansiyeline vurgu yapan Güngör, Ulusal ve uluslararası yatırımcıların yoğun ilgisine dikkat çekerek buna yön veren iş adamlarına özellikle teşekkür etti.

Eski başkan Mehmet Serkan İzol de genel kuruluda beraber yol yürüdüğü yönetim kurulu üyelerine birer teşekkür plaketi taktim etti.

a3-007.jpg

“TÜRK KADINI CEFAKARDIR, CESURDUR VE ÇALIŞKANDIR.

” Mersin GİAD Kadınlar Kurulu başkanı seçilen Esra Yükselgüngör’de yaptığı konuşmada,” Başarılı işlere imza atan eski dönem başkanlarına teşekkür ediyorum.

Pandemi ve ardından deprem döneminde önemli işlere imza atan kadınlar kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir coğrafyada yaşıyoruz. Geniş bir kültürel mirasa sahibiz bir taraf Toroslar bir taraf deniz en güzel sebzeler bizde en güzel balıklar bizde bu güzel değerlerimizi korumak ve bir birimizi anlamak barış içinde yaşamak en insani görevimiz dedi.

Kadınlarla ilgili önemli bir konuya değinmek istediğini belirten Esra Güngör,” son zamanlarda ezilen şiddet gören istismar edilen ve psikolojik şiddete maruz bırakılan kadınlarımızın sayısı giderek artmıştır. Yüzyıllar boyunca kadınlarımı cadı diyerek yakmış, günahkar diyerek taşlanmış oy kullanma seçme ve seçilme hakkını elinden almış eğitim ve iş hayatında yer almasına karşı çıkılmıştır.

a2-015.jpg

Gazi Mustafa Kemal Atatürk sayesinde bu gün hayatın her aşamasında daha güçlü ve üreten çalışan kadınlarımızın sayısı oldukça yükselmiştir. Artık kadının bir adı bir kimliği vardır. Onurlu eşit bir yaşam her kadının hakkıdır. Türk kadını cefakardır cesurdur ve çalışkandır. Bunu Çanakkale de süngü taşıyarak cepheye ve yaralılara yardım ederek askerimize aş pişirerek gösteren kahramanlardır” ifadelerini kullandı..

Yorumlar
SON DAKİKA