SELÇUKLU MAHALLESİNE KADIN ELİ DEĞDİ

SELUKÇU MUTARI HATİCE BAĞIRGAN MAHALLE ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ.

SELÇUKLU MAHALLESİNE KADIN ELİ DEĞDİ

10 Eylül 2024 Salı 15:08

SORUNLARI BİR BİR ÇÖZÜYOR HATİCE BAĞIRGAN: 

"BİZ İSTİYORUZ BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ ve MUSTAFA PALANCIOĞLU Başkanımız YERİNE GETİRİYOR"

"MAHALLE HALKININ GÖNLÜNE GİRDİ"

hn-001.jpg

Kayseri’de Melikgazi ilçesi Selçuklu mahallesi muhtarı Hatice Bağırgan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde rakiplerine fark atarak muhtar seçildi. Görevinin 6. ayında devlet desteği ile köyüne birçok hizmet kazandıran Bağırgan, tüm mahallenin takdirini topladı.

30 YILLIK BİLET GİŞESİ SORUNUNU ÇÖZDÜ

İlk olarak Selçuklu mahallesinin 30 yıllık bilet gişesi sorununa çözüm bulan Bağırgan, mahallenin farklı bölgelerinin asfaltlarını yeniletti. İçme suyu borularının değişimini sağlayan Bağırgan, çocuk oyun alanlarını da artırdı.

MAHALLE HALKININ GÖNLÜNE GİRDİ

Azaları ile birlikte mahalleyi karış karış gezen kadın muhtar, sorunlarını dinleyerek çözüm yolları arıyor. Mahallede yapılan her işin başında yer alan ve işleri bizatihi takip eden kadın muhtar, mahalle halkının da gönlüne giriyor.

Mahalle sakinleri de Hatice Bağırgan’ın çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kadın muhtar seçtiğimiz için çok mutlu olduk. Kadınlara kapılar sonuna kadar açık oluyor, erkeklerin yapamadığı işi yapıyor. Muhtarımızın çalışmalarından memnunuz. Daha senesi dolmadı böyle çalışırsa 5 seneye kadar her yer çiçek olur.

MEMDUH BÜYÜKKILIÇ BAŞKAN VE MUSTAFA PALANCIOĞLU BAŞKANIMIZI NE ZAMAN ARASAK DÖNÜŞ YAPIYORLAR.

Hatice Bağırgan da şu ifadeleri kullandı.“Seçimi kazandık halk yanımızda oldu. Mahallede güzel çalışmalar yapıldı.. Memduh Büyükkılıç Başkanımız ve Mustafa Palancıoğlu Başkanımız ne zaman arasam dönüş yapıyor. Alt yapı projeleri hazırladık.

Kanalizasyon çalışmaları yapıldı.Su boruları değişti. Asfalt döküldü.ATM geldi Halk Ekmek Büfesi geldi Bilet gişesi konuldu. 30 yıllık sorun çözümü kavuştu.

Daha çok büyük projeleriz olacak. Ben talep ediyorum belediye yerine getiriyor. Bana oy verdikleri için halkımız hiç pişman olamayacaklar. Muhtarlık sürecinde güzel bir iz bırakacağım.

Selçuklu Mahallesinde Parklar yenileniyor. Çocuk oyun parkları sayısı artırıldı. Oturma bankaları sayısı artırıldı. Üç cadde de asfalt çalışmaları yapıldı. Beş ayda bunları yaptım daha önümüzde 5 yıl var daha büyük projeler yapacağım”..

Yorumlar
SON DAKİKA