TACETTİN VELİ MUHTARI ŞÜKRAN YORULMAZ

Tacettin Veli Muhtarı Şükran Yorulmaz gündeme dair açıklamalar yaptı.

Tacettin Veli Muhtarı Şükran Yorulmaz

25 Eylül 2024 Çarşamba 13:43

KAYSERİ’DE KADIN MUHTAR DEVRİMİ MUHTAR ŞÜKRAN YORULMAZ: “ÇEVREMİZİ TEMİZ TUTALIM”.

BAŞKANLAR BÜYÜKKILIÇ VE PALANCIOĞLU’NDAN ALLAH RAZI OLSUN

Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı Tacettin Veli Mahallesi muhtarı seçilen Şükran Yorulmaz yaptığı çalışmalarla mahalle halkından tam not alıyor.

Yorulmaz,yaptığı çalışmalarla mahallenin sorunlarını tek tek çözüyor.

460282171-896696261933072-398621090412356865-n.jpg

Yol,su,alt yapı,temizlik sorununa da çözüm bulan Yorulmaz,gerçekleştirdiği diğer çalışmalarıyla da vatandaşların takdirini topluyor. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde rakiplerine fark atarak muhtar seçilen Yorulmaz, görevinin 6. ayında devlet desteği ile mahallesine birçok hizmet kazandırdı.

Azaları ile birlikte mahalleyi karış karış gezen muhtar Yorulmaz, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm yolları arıyor. Mahallede yapılan her işin başında yer alan ve işleri bizatihi takip eden kadın muhtar, halkın da gönlüne giriyor.

BAŞKANLAR BÜYÜKKILIÇ VE PALANCIOĞLU’NDAN ALLAH RAZI OLSUN

Muhtar Şükran Yorulmaz yaptığı açıklamada:

Yollarımıza yenileme çalışmaları yapıldı. Mahallemiz gariban mahallesi belediyelerimizin destekleri ile ihtiyaç sahiplerine ulaşıyoruz.

Esra hanım da sağolsun bize destek oluyor. Temizlik çalışmaları sürekli yapılıyor. Bana oy veren vermeyen mahalle halkıma çok teşekkür ediyorum onları desteği ile mahallemizi bir çiçek bahçesine dönüştüreceğiz.

Büyükşehir belediye başkanımız Memduh Büyükkılıç ve Melikgazi belediye başkanımız Mustafa Palancıoğlu’ndan Allah razı olsun. Toplantılarda bizi dinliyor çok sıcak davranıyor muhtarlarımıza özellikle. Ne desek yapıyorlar Allah razı olsun.

sssss.jpg

Hepsine halkım adına çok teşekkür ediyorum. Mahalle halkımdan tek isteğim lütfen çevremizi temiz tutalım, benim en titiz davrandığım konu budur. Özellikle gençlerimiz parklarımızı temiz bırakalım çöpleri yerlere değil de çöp kutusuna atalım” şeklinde konuştu.

Yorumlar
SON DAKİKA