"TWEET ATMAYACAKSINIZ, 'BEN KAYSERİSPOR'U TEKRAR YÖNETMEYE TALİBİM' DİYECEKSİNİZ" KAYNAK: ALİ ÇAMLI: - "BEN ARTIK YÖNETMEK İSTEMİYORUM"

"Tweet atmayacaksınız, 'Ben Kayserispor'u tekrar yönetmeye talibim' diyeceksiniz"

"Tweet atmayacaksınız, 'Ben Kayserispor'u tekrar yönetmeye talibim' diyeceksiniz" Kaynak: Ali Çamlı: - "Ben artık yönetmek istemiyorum"

23 Ağustos 2024 Cuma 12:22

"Tweet atmayacaksınız, 'Ben Kayserispor'u tekrar yönetmeye talibim' diyeceksiniz"

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, kulübün gelirlerine temlik konulduğunu belirtti. Eski başkan Berna Gözbaşı'nın paylaşımına yönelik ise Çamlı, "Tweet atmayacaksınız, 'Ben Kayserispor'u tekrar yönetmeye talibim' diyerek geleceksin ve ben de alnından öpüp teslim edeceğim" dedi.


Kulübün bir önceki başkanı Berna Gözbaşı'nın sosyal medya paylaşımına cevap veren Çamlı; "Lig başladı; Sivasspor maçı sonrası bazı açıklamalar yaptım. Bu açıklamalar sadece bir günün birikimi değil, 33 ayın birikimi olarak ve burayı yönetirken gördüğüm her şeyi Allah korkusunu baz alarak kimseye zerre kadar iftira, ihanetten kendimi soyutlayarak bir takım açıklamalar yaptım. Yaptığım her açıklamanın son kelimesine kadar arkasındayım. Bu açıklamalardan sonra çağrımı yeniledim; burayı yönetmek isteyen varsa genel kurulu beklemeye gerek kalmadan teslim etmeye hazırım. Biraz önce Berna Başkan tweet atıyor; 'Büyük Kayserispor taraftarı huzurlu olsun, gelir yönetiriz'. Buyur; tweet atmayacaksınız, 'Ben Kayserispor'u tekrar yönetmeye talibim' diyerek geleceksin ve ben de alnından öpüp teslim edeceğim" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
SON DAKİKA