VALİ ÇİÇEK TALAS'TA ESKİ PERİSİ VİNTAGE STORE'NİN AÇILIŞIN YAPTI

KARAMUSTAFAOĞLU AİLESİ BİR GÜNLÜK HASILATINI ŞEHİT AİLELERİNE BAĞIŞLADI.

Vali Çiçek Talas'ta Eski Perisi vintage store'nin açılışın yaptı

11 Eylül 2024 Çarşamba 16:25

VALİ ÇİÇEK HAYIRLI VE BOL KAZANÇLAR DİLEDİ

FATMA KARAMUSTAFAOĞLU: ”SANATLA İLGİLENEN RENKLERİ SEVEN HERKESİ ATÖLYEMİZE BEKLİYORUZ”

“35 ÜLKEYE E-TİCARETLE İHRACAT YAPIYORUZ”

Eski Perisi Vintage Store Mağazası düzenlenen görkemli bir törenle Talas'ta yeni yerinde açıldı.

a4-002.jpg

Eski Perisi Vintage Store Mağazasının Açılışını Kayseri Vali Gökmen Çiçek yaptı. Açılışa vali Çiçek’in yanı sıra Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın,Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez,Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, önceki dönem KAÇEP Başkanı Serap Şule Kalın ve çok sayıda davetli katıldı.

k1-002.jpg

Vali Çiçek tarafından açılışı yapılan mağaza, ilk günden vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Vali Çiçek burada yaptığı konuşmada çok güzel bir mağaza yapılmış. Kayseri’ye yakışan Talas’a değer mağazanın açılışında olmaktan çok mutluyum. İnşallah açılışını hep beraber yaparız açıldıktan sonrada bol bereketli kazançlar diliyorum. Bu günün karını da şehir ve gaziler derneğine bağışlamasından şeref duyarız diyerek açılış kurdelesini kesti.

SANATLA İLGİLENEN RENKLERİ SEVEN HERKESİ ATÖLYEMİZE BEKLİYORUZ

Eski Perisi Vintage Store Mağazası sahibi Fatma Karamustafaoğlu’da,”Kayseri’de 5 yıldır hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını dile getirerek kendi yerine taşıdıklarını söyledi.

k2-005.jpg

Bu gün çok heyecanlıyız Kayseri protokolü bu gün burada bize destek veren tüm halkımıza çok çok teşekkür ediyorum. Gelmek isteyen görmek isteyen sanatla ilgilenen renkleri seven herkesi de atölyemize bekliyoruz şeklinde konuşan Fatma Karamustafaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü.

“Atölyemizi kuralı 5 yıl oldu.

Burada sanatla ilgili her şeyi tasarlıyoruz. Aksesuarlar, duvar çalışmaları, mimari projeler, geri dönüşümler, revizyon geçirecek mobilyalar, boya ve fırça denilince aklınıza gelen her şeyi içerisinde barındırıyor. Kurs gruplarımız var.

Haftanın bir günü kursiyerler alıyoruz. Çok ciddi talepler var. Kayseri’de KAYMEK’ler eğitim veriyor ama özel derslerle kendisini daha hızlı geliştirme imkanı sunuyoruz. Bunun yanında 35 ülkeye e-ticaretle ihracat yapıyoruz.

p1.jpg

Dış ticaret aracılığıyla yaptığımız ihraç gruplarımız var. Çalıştım başardım. Girişimcilere şunu tavsiye edebilirim asla yılmasınlar çalışınca başardıklarını görecekler. Risk olmadan hiçbir şey olmuyor. Kek yaparken bile risk alınıyor. Eğer ticaret yapacaklarsa risk almaktan korkmasınlar”.

xxxxx.jpg

Adres: Eski Perisi Vintage Store Talas Kiçiköy mahallesi sağlık caddesi

Azra Ap. no 37 Talas-Kayseri

Yorumlar
SON DAKİKA