• BIST 9577.46
    • Altın 2820.34
    • Dolar 34.0022
    • Euro 37.839

      MÜSLÜMOĞLU SUCUKLARINDAN DEV KAMPANYA

      MÜSLÜMOĞLU SUCUKLARINDAN DEV KAMPANYA
      BAYİLERDE SATIŞ PATLAMASI YAŞANIRKEN SOFRALARI MÜSLÜMOĞLU SUCUKLARI SÜSLÜYOR..

      BAŞKAN ERCAN ARAS: “SUCUKTA HİLE VE SAHTECİLİĞE DİKKAT”

      "PASTIRMANIN ANAVATANI KAYSERİ"

      Müslümoğlu sucukları et fiyatlarındaki gerilemeyi ürünlerine yansıttı.

      Fiyatların düşmesi nedeniyle satışlar ikiye katladı. Sucuk fiyatlarındaki kampanyayı duyan vatandaşlar Müslümoğlu Sucuk Bayilerine akın etti.

       

      Fiyatlardaki düşüş gurbetçilerin de yüzünü güldürdü.

      Reklam çalışmalarıyla sucuk satışlarında patlama yaşanırken Müslümoğlu Sucukları Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Aras taleplere yetişmekte zorlandıklarını söyledi.

      453487876-792445063051819-1031887046048863318-n.jpg

      Reklam çalışmalarıyla tüm Türkiye ye seslerini duyurduklarını ifade eden Aras” özellikle vatandaşlara şu uyarılarda bulundu. “Lütfen entegre tesislerdeki sucuklardan alış veriş yapın. Merdiven altı sucuklardan uzak durun. Her şeyin bir bedeli vardır.

      Ucuz sucuk almak doğru değildir. Ucuz sucuk hileli ve tahriş ürünler içerisinde bulunmaktadır. Sağlık açısından da dikkat etmek gerekiyor. Müslümoğlu olaraktan önceliğimiz hijyen ve kaliteli sucuğu ucuz fiyata vatandaşlara sunmaktır.

      “Vatandaşın renginden ve görüntüsünden anlayamayacağı hileleri anlatan Başkan Aras,sucukta kemik tozu,sakatat ve bitkisel proteinlerin kullanıldığını,bunların da halk sağlığını tehdit ettiğini dile getirdi.

      Aras,"Sucuk içerisinde kıyma ve baharat karışımından başka bir şey olamaz. Ancak tağşiş dediğimiz yani aldatmaca yapılan işler var. Merdiven altı üretim yerlerinde bunlar yapılabiliyor. dedi.

      "PASTIRMANIN ANAVATANI KAYSERİ"

      Pastırmanın anavatanının Kayseri olduğunu söyleyen Aras,”Kayseri’nin havası,suyu ve baharatı Pastırmayı daha kaliteli yapıyor,Sivas,Kastamonu ve Afyon pastırmasıyla arasında çok büyük farklar var. Diğer pastırma ve sucuklar Kayseriyle asla kıyaslanamaz”şeklinde konuştu.

      • Yorumlar 0
      Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
      Diğer Haberler
      Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0000 000 00 00