• BIST 9975.61
    • Altın 2830.659
    • Dolar 33.9934
    • Euro 38.0336

      PANFEST 2024: TARIMIN KALBİ KAYSERİ ŞEKER'DE ATIYOR

      PANFEST 2024: TARIMIN KALBİ KAYSERİ ŞEKER'DE ATIYOR
      BAŞKAN HÜSEYİN AKAY: “ŞEKER PANCARI TARIMINDA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK” PANELİNDE KONUŞTU.

      “TARIMIN GELECEĞİNİ TEHDİT EDEN SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETMEK İÇİN TÜM GÜCÜMÜZE ÇALIŞIYORUZ”.

      Kayseri Şeker ev sahipliğinde düzenlenen PANFEST 2024 başladı. Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin AKAY PANFEST’te yaptığı açılış konuşmasında,”90.000 metrekarelik geniş bir alanda düzenlenen PANFEST, tarımda sürdürülebilirlik temasını merkeze alıyor.

      wwwwww.jpg

      Tarımın değişen dinamiklerine uyum sağlamak isteyen çiftçiler ve sektördeki profesyoneller, alanında uzman firmaların kurduğu stantlarda, son teknoloji ürünleri yakından inceleme şansını sunduk.

      Üç gün boyunca sürecek eğitimci panellerde, tarımda verimlilik, su tasarrufu, yapay zekanın kullanımı gibi konularda önemli bilgiler ziyaretçilerle paylaşılacak. Yerel ve ulusal düzeyde katılımcıların bir araya getirdiğimiz etkinlikler, tarımsal dönüşüme dair birçok yeniliği de gözler önüne serecek” diye konuştu .

      ÖTE YANDAN Kayseri Şeker ev sahipliğinde düzenlenen PANFEST 2024 Şeker pancarı çiftçileri ve tarım sektörü için rehberlik edici Tarla Günleri’yle dolu dolu bir etkinlik sunuyor.

      Bu özel etkinlikte, çiftçiler yenilikçi tarım tekniklerini yerinde keşfetme ve en güncel teknolojiler hakkında bilgi alma fırsatı buldu. Kayseri Şeker Fabrikası Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen bu etkinlik, tarımda teknoloji ve inovasyonu bir araya getirerek, çiftçilere yeni ufuklar açmayı hedefliyor.

      PANFEST 2024, tarımın geleceğine katkıda bulunmak isteyen herkesi bu büyük buluşmaya bekliyor. Tarımda sürdürülebilirlik adına atılacak adımları keşfetmek, yeni teknolojileri öğrenmek ve tarımsal üretimin verimliliğini artırmak için PANFEST sizleri bekliyor!

      • Yorumlar 0
      Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
      Diğer Haberler
      Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0000 000 00 00