• BIST 9577.46
    • Altın 2820.34
    • Dolar 34.0022
    • Euro 37.839

      SAMET KOÇ KAYSERİSPOR'DAN İSTİFA ETTİ

      SAMET KOÇ KAYSERİSPOR'DAN İSTİFA ETTİ
      Kayserispor'da Samet Koç, yeni dönemde devam etmeyeceğini açıkladı.

      Kayserispor’da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı yönetimde önce Basın Sözcülüğü, ardından da altyapıdan sorumlu yönetici olarak görev alan Samet Koç’tan yazılı bir açıklama geldi. Koç, yeni yönetimde devam edecek mi? Yazılı bir açıklamada bulunan iş insanı Samet Koç, “Sevgili Kayserispor Taraftarları ve Kayserispor Ailesi” başlığıyla duygusal bir açıklama yaparak, yeni dönemde olmayacağını duyurdu.

      457702268-523270526737432-2576700577526493680-n.jpg

      Koç: Yaşadığım her an, kalbimde tarifsiz bir sevgi ve gurur bıraktı

      Koç, Kayserispor yönetiminin önünü açmak adına istifa ettiğini belirterek, “Bugün, derin bir duygusallık ve büyük bir içtenlikle sizlere hitap ediyorum. Kayserispor'un bir parçası olmak, bu kulübün renklerini ve heyecanını yaşamak benim için her zaman en kıymetli deneyimlerden biri oldu. Renklerin, tribünlerin ve bu büyük camianın bir parçası olarak yaşadığım her an, kalbimde tarifsiz bir sevgi ve gurur bıraktı' dedi. 

      'Tribünden geldim'

      Koç, "Yıllar boyunca Kayserispor'a olan bağlılığımı, her gün her an, kulübümüzün başarısı için harcadığım emekle gösterdiğimi düşünüyorum. Bu kimi zaman tribünlerde, kimi zaman ise yönetim kurullarında oldu. Her zorlukta, her mücadelede yanınızda olmaya çalıştım. Birlikte üzüldük, birlikte sevindik. Tribünlerden gelen bir birey olarak, Kayserispor'un bir parçası olmanın sorumluluğunu her zaman içselleştirdim" diye konuştu.

      Koç: Kayserispor yönetiminin önünü açmak adına istifa kararı aldım

      Yönetimin önünü açmak adına istifa kararı aldığının altını çizen, "Şimdi ise, kulübümüzün geleceği için en doğru adımı atmanın zamanının geldiğini düşünüyorum. Genel Kurul sürecinde, Kayserispor yönetiminin önünü açmak adına istifa kararı aldım. Bu kararı alırken, kulübümüzün geleceği her zaman ön planda oldu. Bu adımın, Kayserispor'un daha güçlü bir şekilde yoluna devam etmesine katkıda bulunacağını umuyorum" ifadelerini kullandı.

      Her zaman Kayserispor'un bir parçası olarak kalacağım

      Yöneticilik sürecinde destek verenlere teşekkür eden Koç, "Kulübümüze verdiğiniz destek ve gösterdiğiniz sevgi, her an benim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Kayserispor'un her başarısı, sizinle birlikte yaşadığımız her anı, hayatımda her zaman özel bir yer tutacak. Bu süreçte yanımda olan, bana destek veren, kulübümüze gönül veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Her zaman Kayserispor'un bir parçası olarak kalacağım. Hep birlikte büyük başarılara ulaşmak dileğiyle. Sevgi ve saygılarımla” diye konuşmasını sonlandırdı.

      Samet Koç’un bu açıklaması, sarı-kırmızılı camiada büyük ses getirdi. Samet Koç'un istifasının Başkan Ali Çamlı ile alakalı olup olmadığı belirtiliyor. Koç hakkında geçtiğimiz günlerde 'laf taşıyor' iddiası gündeme gelmişti. 

      • Yorumlar 0
      Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
      Diğer Haberler
      Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0000 000 00 00