• BIST 8838.6
    • Altın 3022.58
    • Dolar 34.2261
    • Euro 37.0062

      SEDAT BÖYÜK: ”BU GÜNLERE GELMEK KOLAY OLMADI”

      SEDAT BÖYÜK: ”BU GÜNLERE GELMEK KOLAY OLMADI”
      Türkiye’nin Mobilyada öncü markası Ladin Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Böyük ve ortağı Yusuf Devim 38.nci kuruluş yıldönümünü, birlikte Kumsmall AVM’de pasta keserek kutladı.

      TÜRKİYE'NİN MOBİLYADA ÖNCÜ MARKASI, LADİN MOBİLYA 38 YAŞINDA.

       

      SEDAT BÖYÜK: ”BU GÜNLERE GELMEK KOLAY OLMADI”

      “20 METRE KAREDEN, 20 BİN METRE KAREYE ULAŞMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”

      LADİN MOBİLYA KAYSERİ’NİN PLAKASINI YAKALADI..

      l1.jpg

      Türkiye’nin mobilyada öncü markası Ladin Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Böyük ve ortağı Yusuf Devim 38.nci kuruluş yıldönümünü, birlikte Kumsmall AVM’de pasta keserek kutladı.

      Ladin Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Böyük burada yaptığı açıklamada “38 yıl önce başladığımız bu yolculukta birlikte büyüdük, birlikte güçlendik ve bugün şirketimizin 38. yılını kutluyoruz! Bu kutlu günümüzde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

      Ladin Mobilya Kumsmall AVM'de 38 Yılını Pasta Keserek Kutladı

      Her başarı güçlü bir ekip çalışmasının sonucudur. Bizimle bir ekip olduğunuz ve şirketimizin sektörün öncü firmalarından biri olmasındaki katkılarınız için teşekkür ederiz. Birlikte başarı merdivenlerini tırmandığımız nice yıl dönümlerine” diye konuştu..

      l2.jpg

      LADİN MOBİLYA KAYSERİ’NİN PLAKASINI YAKALADI..

      Sedat Böyük sözlerini şöyle sürdürdü;

      “38 yıl önce Yusuf ağabeyimle birlikte Küçük Mustafa Mahallesinde 20 metre kare alan da başlayan yolculuğumuz bu gün Ladin ailesi olarak 20 bin metre kare alana ulaştı.

      ooooo-001.jpg

      38. Yılını kutladığımız pasta kesme merasiminde hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. 38 Kayseri’nin plakası hem de bizde 38 yaşına daha yeni girdik.

      38 yıl gibi uzun bir zaman içerisinde bir Ladin markasını oluşturmak ortaklığı sürdürülebilir hale getirmek çalışanlarıyla bayileriyle Kayseri’ye Türkiye’ye değer kazandırmak tabi ki de kolay olmadı.

      Hepinizin çalışma arkadaşlarımızın büyük bir desteğiyle bu gün muhteşem bir günü sizlerin de desteğiyle kutluyoruz. Bu Kayseri de iş dünyasında çok değerli bir süre olsa da şirketlerin ömürleri 500 yıl olarak görünüyor.Nice 38 yıllara diliyoruz”.

      HEP BİRLİKTE NİCE BAŞARILARA İMZA ATTIK.

      Şirket ortaklarından Yusuf Devim’de “Kıymetli çalışma arkadaşlarımız, şirketimizin 38. yılını kutlamak büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı! Bu süreçte gösterdiğiniz özveri ve gayret için teşekkür ederiz. Daha nice yıllara ve nice başarıla birlikte ulaşmak dileğiyle.” diye konuştu

      l3.jpg

       

      • Yorumlar 0
      Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
      Diğer Haberler
      Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0000 000 00 00